torsdag, november 19, 2009

Ooh salige langhelg!

Helg er noe av det beste som finnes, og langhelg er ennå bedre. Og det har vi altså nå. Lærerne har planleggingsdag, og den kunne vel vanskelig vært bedre timet; New Moon-premieren er jo i morgen! Herregud, som jeg gleder meg!

Jeg har alltid likt helgene, men nå er det sånn at på slutten av hver uke trenger jeg disse fridagene helt desperat. Og heldigvis er det ingen lekser denne helgen, slik som det var forrige helg. Alle leksene jeg holdt på med er levert inn, og prøven jeg leste til er fint overstått. Vi fikk den faktisk tilbake i dag, og den gikk riktig så bra. Det var geografi, og jeg fikk seks. Veldig fornøyd med det. Faktisk var klassen så flink at læreren nesten mistenkte oss for å ha jukset. Men vi hadde ikke det altså. Vi er en gjeng englebarn med glorier. I hvert fall de fleste.


Nå krysser jeg bare fingrene for at jeg ikke skal bli syk. Jeg føler nemlig at jeg hele dagen har vært omgitt av folk som ikke har gjort annet enn å nyse og hoste. Ja, ja, blir jeg syk så blir jeg det. Det er bare det at det hadde passet ekstremt dårlig denne helgen. Men jeg føler meg helt fin nå altså.Nå skal jeg ta en tidlig kveld og ladde opp til i morgen. Jeg må være fullt uthvilt så jeg virkelig kan nyyyte filmen. Jeg vurderer å ta med meg noe å skrive ned alle replikkene, så jeg får pugget dem. Men da kan det jo hende at jeg går glipp av noen sekunder med Taylor Lautner, og det må vi for enhver pris unngå. Så jeg får vel bare vente til den kommer på DVD med å øve inn replikkene.
God natt og god helg!

1 kommentar:

  1. Nå håper jeg dere strikoser dere på bytur, og at filmen innfrir alle forventninger. God helg, supersnuppa mi!
    Mammaklem

    SvarSlett