tirsdag, november 24, 2009

Drømmemannen

Vi skal ha spanskprøve på torsdag og i dag fikk vi litt informasjon om prøven. Vi får sannsynligvis noen valgfrie oppgaver hvor man kan skrive om enten norske mattradisjoner, dialog på restaurant eller om drømmemannen/kvinnen. Og da tenkte jeg at jeg skulle skrive om drømmemannen min.

Prøven min vil da se omtrent slik ut:
El hombre de mis sueños
Jacob Black.
Pia
Og så kunne jeg kanskje klippet ut et bilde og limt på.
Problemet er bare at vi skal skrive minst 75 ord. Og jeg har av en eller annen grunn en følelse av at å skrive Jacob Black 38 ganger ikke vil gi toppkarakter. Så da står jeg igjen med enten norske mattradisjoner eller restaurant-dialog. Men hvordan er egentlig de norske mattradisjonene? Fårikål er vel typisk norsk, men det tar vel heller ikke 75 ord. Eller, ikke for det, fårikål på spansk er noe sånt som carne cordero cocida con col, så jeg trenger jo ikke å skrive så mye annet hvis jeg skriver det noen ganger.

Nei, jeg ender vel opp med å skrive en dialog på en restaurant. Og det er jo helt greit, jeg kan jo la kelneren tilfeldigvis være ganske lik en viss indianergutt...

4 kommentarer:

 1. Du kan jo skrive litt om hvor mange rare ord du kan få hvis du sier "carne cordero cocida con col" fort mange ganger etter hverandre?
  Og dialog-ppgaven sier vel ingenting om hvem som spiser på resturanten, så der har du jo mange muligheter...
  Jacob Black er da vel ingen mann siden han bare er 15-16 år?
  Lykke til!

  Marianne

  Marianne

  SvarSlett
 2. Opsann!
  Det er ikke det at jeg er så veldig glad i navnet mitt, men jeg greide visst å skrive det to ganger uansett...

  SvarSlett
 3. klart Jacob Black e en drømmemann :))
  kem vil liksom ikke ha han? :DD

  SvarSlett
 4. Du kan jo legge ut om smilet, øynene, musklene, brunfargen, håret, latteren (og ikke minst musklene et par ganger til) til Jacob Black så får du sikkert et par sider :) Haha, neida... Restaurant-dialog høres mer fornuftig ut.

  SvarSlett