søndag, november 08, 2009

Et speiderliv med godt humør

Valnesfjord KFUK-KFUM har vært på speidertur i helga. Vi hadde leid et stort hus, for selv om vi er tøffe så er det litt for kaldt til å ligge i telt nå. Vi har hatt en fin og morsomhelg, men det er bare å innrømme det; den har også vært slitsom. Vi er tre patruljeførere, og det var vi som hadde planlagt hele turen og som gjennomførte programmet (men vi hadde med en voksen for sikkerhets skyld). Vi hadde med oss 14 speidere fra 4.-7.klasse. Og de var supergira og energiske hele tiden. Og de ble jo ikke akkurat roligere da de begynte å spise godteriet sitt. (Oops, der la katten seg på tastaturet, gitt.) Så nå kjenner jeg at jeg kunne egentlig trengt en helg til, men det må jeg vel klare meg uten:)
Neida, aller mest var det morsomt, og sannelig er de oppfinnsomme. Vi hadde laget en quiz hvor de blant annet skulle fullføre ordtakene. Da vi skulle rette svarene etterpå fikk vi oss en god latter. Der var det mange fine, nye versjoner, som for eksempel:

Du skal ikke skue mot lyset.

Brent barn må hevnes.

Når katten er borte har hundene spist den.

87777777777777777777777ikjuuujjjjjjjjjjjjjjjjh (Katt i tastaturet igjen. Han kan ikke ha fått nok kos når både jeg og søsteren min var borte.)

Nå har jeg pakket ut, noe som er utrolig kjedelig. Enda kjedeligere enn å pakke. Så nå skal jeg ta meg en varm dusj, og så venter boken min! (Og takk Gud for at vi ikke har noen lekser denne helgen:))

4 kommentarer:

 1. En fars oppfatning er kanskje ikke helt objektiv, men jeg vil likevel si at jeg er imponert over deg og søstera di som speiderledere. Jeg skjønner godt at erfaring som troppsfører i speideren er noe man kan sette på cv'en sin, for dere lærer veldig mye som har med ansvarlighet og menneskekjenning å gjøre.
  Og at dere er så flinke til å pakke ut etterpå gjør heller ingen ting!

  SvarSlett
 2. Fedres oppfatninger er kanskje ikke helt objektive, men la meg likevel si at jeg er stolt over jobben du og søstera di gjør i speideren. Jeg skjønner godt at patruljefører i speideren er noe mange setter på cv'en sin når de blir eldre, for dere lærer mye som har med ansvar og menneskekjenning å gjøre.
  At dere rydder så bra opp etterpå gjør jo heller ingen ting!
  Pappa

  SvarSlett
 3. D va en slitsom tur, men smakekim'en jor d heile litt artiere :D MOHAHAHAHAHA ! ;$

  SvarSlett
 4. Ja, det var absolutt ei fin helg, også skal man jo ikkke glemme fordelen med ville unger; de blir slitne og sovner før vi sier at det skel være stille!

  Marianne

  SvarSlett