fredag, mars 05, 2010

Vakre kjoler

Oi, oi, oi, her kommer et skikkelig kjoleras. Kun vakre festkjoler. Og jeg kjenner igjen at jeg skal bli rik og berømt forfatter. Som skriver den typen bøker som blir filmatisert, og jeg skal gå på premier i vakre kjoler og jeg skal lære meg å gå elegant i sko med høye hæler, og jeg skal ha noen som kan sminke meg og ordne håret mitt. Litt overfladisk må det være lov til å være innimellom! Så, her kommer kjolene, alle er fra Monsoon Accessorize.
Ellers har jeg gledet meg til sommeren i dag, og sprunget ute i snøen i bare tunika og sokker, og undertøy, selvfølgelig. Og det er jo ikke så lenge til sommeren, hvis man tenker litt optimistisk!

4 kommentarer:

 1. Fy søren så mye fint dere damer har å ha på dere. Vi menn kan nesten bare pynte oss med en dressjakke og et nokså kjedelig tøystykke som henger ned fra halsen. Urettferdig! Erik

  SvarSlett
 2. Ja, drømmer er det viktig å ha! Hold på dem! Dersom ikke alle går i oppfyllelse, har man jo hatt glede av drømmene i mellomtida!
  Masse flotte kjoler !!!

  SvarSlett
 3. Nice, men e nu ikke lenge du har penga lengre eller ? ^^
  eyy ;)

  SvarSlett
 4. Heldig som fant så mange fine på en gang,den med grønt på øverst var stilig og den blåe med tulipaner.Finner ingenting i disse dager vertfal.

  SvarSlett