fredag, mars 05, 2010

Vakre kjoler

Oi, oi, oi, her kommer et skikkelig kjoleras. Kun vakre festkjoler. Og jeg kjenner igjen at jeg skal bli rik og berømt forfatter. Som skriver den typen bøker som blir filmatisert, og jeg skal gå på premier i vakre kjoler og jeg skal lære meg å gå elegant i sko med høye hæler, og jeg skal ha noen som kan sminke meg og ordne håret mitt. Litt overfladisk må det være lov til å være innimellom! Så, her kommer kjolene, alle er fra Monsoon Accessorize.
Ellers har jeg gledet meg til sommeren i dag, og sprunget ute i snøen i bare tunika og sokker, og undertøy, selvfølgelig. Og det er jo ikke så lenge til sommeren, hvis man tenker litt optimistisk!

5 kommentarer:

 1. Fy søren så mye fint dere damer har å ha på dere. Vi menn kan nesten bare pynte oss med en dressjakke og et nokså kjedelig tøystykke som henger ned fra halsen. Urettferdig! Erik

  SvarSlett
 2. Ja, drømmer er det viktig å ha! Hold på dem! Dersom ikke alle går i oppfyllelse, har man jo hatt glede av drømmene i mellomtida!
  Masse flotte kjoler !!!

  SvarSlett
 3. Nice, men e nu ikke lenge du har penga lengre eller ? ^^
  eyy ;)

  SvarSlett
 4. Heldig som fant så mange fine på en gang,den med grønt på øverst var stilig og den blåe med tulipaner.Finner ingenting i disse dager vertfal.

  SvarSlett
 5. Hei alle sammen, jeg er her for å vitne, om hvordan jeg blir rik og berømt suksessfull modell i verden, jeg har gått gjennom motgang i årevis, siden jeg mistet begge foreldrene mine, kunne jeg ikke gå videre med transportøren min pga. økonomisk løsning da, inntil for fem måneder siden, mente jeg en venn som introduserte meg i frimurerfamilien, først var jeg redd for å bli med, fordi jeg har lest så mye falske nyheter gjennom internett om frimurerfamilien, og som jeg nå vet det er ikke sant, alt var falske nyheter, og jeg vil bruke denne muligheten til å si en stor takk til frimurerfamilien, alle brødre og søstre i denne familien, jeg er så takknemlig for støtten dere alle gir meg, og for de som trodde frimurerfamilien er ond, som ikke kjenner reglene og forskriftene til denne familien, vennligst slutt å dømme hvis du ikke vet om det, og slutt å dele falske nyheter, hvis du er interessert i å bli medlem og nyte fordeler av frimurerfamilien, kontakt av icial adresse nedenfor for mer informasjon.
  Hva skjer; +31687329133
  E-post; info.masonic.oregon@email.cz
  E-post; info.masonic.oregon@gmail.com
  Eller les mer om oss på Facebook-sidelenke; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

  SvarSlett