onsdag, november 04, 2009

Og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra

Her er da min nye kalkulator. Jeg begynner nå å bli litt kjent med den, og får faktisk til å bruke den. Og den er jo faktisk ganske praktisk, jeg må jo innrømme det. Og det burde den være, for den kostet nesten 1000 kroner! Utstyrstipendet for Studiespesialisering burde virkelig vært større enn 850 kr som bare akkurat dekker leieutgiftene for PC-en.

Men det var ikke egentlig det jeg skulle skrive om. Jeg skulle skrive om min fantastiske oppdagelese av hva mer enn regning man kan bruke den til. Forrige onsdag hadde vi nemlig matteprøve. Og rar som jeg er så liker jeg ikke å være blant de første som leverer inn prøven. Så, mens jeg ventet på at mange nok skulle levere inn sine prøver satt jeg og trykte litt på kalkulatoren for at det skulle se ut som at jeg faktisk gjorde noe.
Og det var da jeg oppdaget at man kan skrive riktig lange setninger på den! Så det gjorde jeg. Jeg skrev forskjellige sitat fra (bombe!) Twilight. Jeg hadde det faktisk riktig trivelig der jeg satt! Så rar er jeg...
Og ingen hadde nok noensinne funnet ut at jeg drev med utenomfaglige ting, hadde det ikke vært for at jeg ikke klarte å la være å dele min begeistring over dette tidsfordrivet med mamma og søsteren min.

De var ikke riktig like begeistret som jeg var, men det hadde jeg vel strengt tatt ikke forventet heller.
Jeg fikk forresten tilbake den samme matteprøven i dag, og den hadde gått riktig så bra. Jeg fikk seks minus, og det er jeg superfornøyd med! Vi hadde prøve i naturfag i dag. Om stråling. Jeg følte at det gikk ganske bra, men jeg kan jo selvfølgelig ta feil. Det var i hvert fall vanskelig stoff, så det vil ikke være noen skam hvis det ikke gikk så bra:)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med flott karakter på matteprøven. Jan sa: Huffda! Tror han ble litt misunnelig... hi hi!

  SvarSlett
 2. Har du sett denne? En dame på Hobbyboden sier den er veldig morsom - skrveet av en mann som har en kone som er Twilight-frelst... Jeg har ikke lest selv. Er jo faktisk på jobb, kommer jeg på...
  http://twilightwidower.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Du e nu bra gal du pia !
  Julie <3

  SvarSlett