søndag, august 09, 2009

Litt deprimert...

Jeg har vært litt deprimert både i går og i dag. Jeg ble nemlig ferdig med den siste boka i Twilight-sagaen i går. Bøkene er kjempebra, og jeg har levd meg helt inn i handlingen. Så derfor har jeg nå ferdig-med-en-bok-jeg-ville-skulle-vare-evig-depresjon. Det er forsåvidt en kortvarig depresjon, så den går vel snart over. Men den kommer nok tilbake neste gang jeg leser en skikkelig god bok. Eksempler på bøker som har gitt meg slike depresjoner er Harry Potter av J. K. Rowling og Dødslekene av Suzanne Collins.

Så, i mangel av flere Twilight-bøker har jeg nå sett filmen på nytt og sett diverse videoer som har noe med Twilight å gjøre på YouTube. Og begynt å lese serien på nytt. Så selv om klokka er bare ni, så tror jeg at jeg skal ta på meg pysjen og ta med meg boka, en kopp te og en av kattene og rett og slett gå og legge meg.

Ja, jeg gjør det, så kan jeg heller stå tidlig opp i morgen.

God natt!

Bildet er forresten lånt fra www. slashfilm.com

6 kommentarer:

 1. Uff ja. Man kan føle seg helt forlatt når man kommer til veis ende i bøker man lever seg skikkelig inn i. Men det finnes jo et hav av andre bøker - noen av dem er sikkert like gode, tror du ikke?

  SvarSlett
 2. oi! d va akkurat sånn det va for mæ å da æ va ferdi me siste boka i twilight serien.

  her e ett tips: les bøkerne på nytt!!;):P

  SvarSlett
 3. haha x)

  skjønn ka du mein!...

  martine

  SvarSlett
 4. Har lest enkelte Harry Potter-bøker flere ganger nå i sommer, og skjønner hva du mener...

  Marianne

  SvarSlett
 5. Du e virkelig betatt a de x''D

  Hihi:D

  Julieee

  SvarSlett
 6. Jeg vet akkurat hva du mener. Når jeg var ferdig med den siste boka i Twilight serien, ble jeg også sånn. Det tok lang tid før jeg kunne begynne å lese andre bøker igjen etter Twilight serien :P

  SvarSlett