fredag, november 13, 2009

Helg = fri? Nå, nei du.

Jeg har helt siden skolestart vært positivt overrasket over leksemengden. Jeg trodde vi skulle få mye mer lekser enn på ungdomsskolen, særlig siden vi stort sett hadde veldig lite lekser på ungdomsskolen. Men jeg har en følelse av at det nå fram mot jul kommer til å være et skikkelig lekseras fulgt av en haug med prøver.
Jeg har stort sett ikke noe i mot lekser, men når det blir sånn at man er nødt til å gjøre lekser i helgene, så har jeg noe i mot det. Og denne helgen har jeg mye lekser. Jeg må lese en novelle i norsken, gjøre 11 oppgaver i naturfag, lese til en prøve i geografi som er på mandag, begynne på en innlevering i matte og i tillegg gjøre en heidundrende stor oppgave i naturfag. Vi fikk beskjed om å skrive ned alt vi spiste en dag pluss all aktiviteten den samme dagen, og så regne ut om vi får i oss omtrent like mye energi som vi bruker.

Så, jeg er redd jeg blir sittende med nesen begravd i matvaretabeller, logaritmer, potenser, isbreer og BMI-utrengninger. Ja, ja. Jeg håper ikke alle helgene blir slik, for da kommer hjernen min til å bli helt overarbeidet!

God helg!

1 kommentar:

  1. Lekser i helgene - det er en skikkelig uting. Men nå skal jeg lage deilig Toom Kha-suppe, sånn at vi får oss en hyggelig middagskvelds, om ikke annet. Og så håper jeg du har tid til å skråle med på Beat for beat...?

    SvarSlett