torsdag, april 01, 2010

En ode til de hjelpsomme damene på Hobbyboden!

Fra bloggen Hjartesmil har jeg fått idéen om å skrive små historier ut fra kvitteringer. Hun skriver at hun har planer om å gi ut bok med alle sine kvitterings-historier. Den boken skal jeg helt klart kjøpe. Men i hvert fall, jeg fikk også lyst til å prøve å skrive slike historier, bare for moro skyld, ikke fordi jeg har tenkt å rappe idéen med å gi ut bok! Men det er sannelig ikke lett å finne kvitteringer. Nå blir man jo spurt om man vil ha lappen, og de som vil tar vare på den, de lar den ikke lenger slenge nederst i kassa. Og de "uønskede" kvitteringene blir bare kastet. Jeg har flere ganger vært på nippet til å spørre ekspeditøren om å få alle kvitteringene han/hun er i ferd med å kaste. Men så har jeg tenkt at det virker kanskje litt rart, og så har jeg latt det være. Og mamma sine kvitteringer blir liksom ikke helt det samme. Det er litt vanskelig å være kreativ når jeg vet hvem kvitteringene hører til.
Så da ble løsningen at mamma spurte de alltid like hjelpsomme damene på Hobbyboden. Jeg mener det, de hjelper med alt! Dette visste jo ikke jeg om, så jeg ble skikkelig gledelig overrasket da jeg fant to konvolutter til meg i postkassen på mandag. De var fylt med inspirerende kvitteringer, og det har kommet flere konvolutter senere. Så koselig!

Så, tusen takk alle dere hjelpsomme Hobbybod-damer! Nå kommer jeg i hvert fall til å bli rik og berømt forfatter. Det er lov å drømme, sant?

(Bildet er lånt herfra, på weheartit)

2 kommentarer:

  1. Så morsomt at du har blogget om dette, Pia! Ja, er de ikke fantastiske, disse Hobbybod-venninnene mine??
    Mamma-klem

    SvarSlett
  2. Blir spennende hva du kan få ut av de kviteringene. :-)

    SvarSlett