onsdag, januar 27, 2010

Jeg har slåss i dag

Jeg er endelig tilbake i den moderne verden; jeg har kjøpt meg mobil. Det er den samme som jeg hadde før, bortsett fra at denne er helt svart. For jeg var jo så fornøyd med den jeg hadde. Men i hvertfall, i julegave fikk jeg penger så jeg kunne kjøpe meg et headset som skulle passe til den nye telefonen. Og det gjorde jeg i går. Det er skikkelig fint. Et turkist Skullcandy-headset. Men da jeg skulle ta det i bruk i dag, måtte jeg altså slåss. Med emballasjen, altså. Det er seriøst den verste emballasjen jeg har vært borti på lenge. Plasten var knallhard og satt helt inntil headsetet. Og emballasjen ville slett ikke overgi seg, selv om jeg var mye større, om enn ikke så veldig mye sterkere, og jeg var bevæpnet med saks.
Jeg skjønner bare ikke hvorfor det er nødvendig å lage så vanskelig emballasje? Skullcandy hodetelefoner har nå fått topplassen på emballasje-som-er-vanskelig-å-fjerne-lista. Og rett under ligger Barbie-emballasje tett etterfulgt av den håpløse plasten som er utenpå nye DVD-er.

Stormen har fortsatt ikke kommet, og jeg tviler sterkt på at den kommer til å gjøre det. Her faller snøen fredelig, det er nesten så jeg får julestemning. Bare nesten, altså.

4 kommentarer:

 1. Synes jeg kjenner igjen meg i det å sloss med plastemballasje. Merkelig at de skal gjøre det så vanskelig. Men du blir sikkert fin da, når du får det i orden.
  Ha en fin kveld og så får vi håpe stormen uteblir.

  SvarSlett
 2. Hvordan gikk slåsskampen?
  Jeg antar du vant siden du er så mye større enn pakken og var bevepnet med saks i tillegg. Og attpåtil viser frem herligheten. Stilig headsett er det og!! :-)
  Ha en fin dag videre, med eller uten storm. Du kan jo bare være inne og lese... :-)

  SvarSlett
 3. StrikkePia: Ja, jeg vant nok, men ikke uten skader! Neida, bare noen små sår fra den harde plasten.

  SvarSlett
 4. Gratulerer!!!!!!!!!!!!
  Både med seieren og ny telefon.
  Storm er ikke et ord som jeg syns egner seg for det lille vindpustet som kom nå i ettermiddag, men meteorologene får kalle det hva de vil...
  Marianne

  SvarSlett