tirsdag, januar 19, 2010

Jeg er en potensiel fare for meg selv

Jeg tror virkelig det er bra at kortet mitt ikke kan brukes til å bestille ting på nettet. Da ville jeg vært en stor fare for min egen økonomi. I dag åpnet jeg endelig H&M-katalogen som kom før jul. Jeg syntes nemlig ikke det gikk an å begynne å sikle på sommerklær allerede før jula hadde startet. Og så har jeg glemt den av helt til nå. Men der var det i hvert fall utrolig mye fint. Blant annet forelsket jeg meg i denne kjolen med cardigan i samme farge. Jeg har helt klart en svakhet for kjoler!
Så nå skal jeg bare kjenne etter for å finne ut om det bare er en kort forelskelse, eller om denne kjolen virkelig er (her burde jeg egentlig skrive en av de) den rette.

Og så, hvis jeg finner ut at dette er ekte kjærlighet, da kjører jeg på og bestiller den, med mammas kort. Men slapp av, jeg er ikke bortskjemt, så jeg skal betale henne tilbake. Hvis den ikke allerede har kommet i butikkene, da. For da kan jeg gå og kjøpe den når jeg skal til kjeveortopeden på tirsdag, med mitt eget kort.
Jeg har forresten fått meg en ny favorittsang. "Don't stop me now" av Queen. Når jeg får meg en ny favorittsang kan jeg høre den riktig mange ganger på rad. Trikset er å stoppe før man blir spylei, for da kan man ha glede av den samme sangen lenge!

1 kommentar: