søndag, februar 14, 2010

Valentine's Day

På fredag var jeg og to venninner i Bodø for å spise pizza og se Valentine's Day. Det var veldig hyggelig, men jeg tror kanskje ikke det var det lureste jeg har gjort. Jeg ble nemlig syk på torsdag, og var hjemme fra skolen på fredag, men klarte å overbevise meg selv og mamma og pappa om at jeg likevel var frisk nok til å dra på kino. Og jeg kjente meg forholdsvis frisk på kinoen, men jeg var nok ikke det likevel, for nå har jeg tilbragt resten av helgen med å være syk. Så håper jeg bare at jeg er litt bedre i morgen, for da har vi halvdagsprøve i engelsk.
Men til filmen; jeg synes den var veldig søt og morsom. Slett ingen dyp film, men veldig god underholdning! Jeg var litt redd for at de ikke skulle ha laget en bra film, bare satset på at den store mengden kjente skuespillere ville være nok, men sånn var det heldigvis ikke, i mine øyne. Jeg har ikke lest noen anmeldelser, men jeg vil tippe at filmen ikke får særlig gode kritikker, for det er en typisk romantisk jentefilm til å bli i godt humør av, og de blir sjeldent godt mottatt av kritikerne.
Ellers var jo Taylor Lautners rolle skuffende liten, og han beholdt desverre skjorta på hele tiden. Han sa til og med at han ikke likte å kle av seg i offentlighet, ganske ulikt fra hans karakter Jacob Black. Og så likte jeg det at parene i filmen varierte ganske i alder, fra to barn som var kanskje 8-10 år til besteforeldrene deres.
Så, hvis du er ute etter en koselig film som vil få deg til å le, se denne! Nå skal jeg gå på jakt i bokhyllene våre for å se om jeg kan finne meg en ny bok, bøkene blir ganske fort lest ut når man er syk!

4 kommentarer:

 1. Så bra at du likte filmen!
  God bedring!
  Marianne

  SvarSlett
 2. Så flott at du likte filmen. Det er som du sier, den har fått elendige anmeldelser.

  Så trist at du er blitt syk. Ønsker deg god bedring.

  SvarSlett
 3. Denne fikk jeg også lyst til å se. Høres ut som en skikkelig koselig film!
  Håper du har ei frisk og energisk uke foran deg.
  Mammaklem
  PS: Tuuuuusen takk for morsdagsgaven!

  SvarSlett
 4. DEN VIL JEG SE! :) Jeg ombestemte meg nesten da du skrev at mr Lautner ikke var å se i bar overkropp, men hvis du kan overleve lysten på de fine smykkene i innlegget over, skal jeg klare å se filmen uten å irritere meg for mye over det! :) <3

  SvarSlett