mandag, februar 15, 2010

Smykker til å få åndenød av

Det er skumle saker, å surfe på nettet. Man finner oh så mange fristelser. I dag var det smykker fra mi lajki. Og nå føles det som om livet ikke blir komplett før jeg har et av de utrolig vakre smykkene derfra. Neida, så materialistisk er jeg ikke, tross alt! Men jeg mener, se på disse armbåndene, er det rart jeg får litt åndenød? (Og nei, åndenøden har ingenting å gjøre med at jeg er syk og blir andpusten bare av å tenke på å gå opp trappen...)

Men hvis jeg skal ha et slikt armbånd, kommer jeg jo til å gå rundt og være konstant søtsnoken. Men det takler jeg, litt må man jo ofre!

Oi, upps, nå kom det sikkel i tastaturet, så sterkt og inderlig ønsker jeg meg et slikt armbånd! Nå kjenner jeg at det er litt synd at jul og bursdag er så godt som samtidig.


Tenk så fint det ville være å ha dette jordbærarmbåndet nå til sommeren! Da skulle jeg bruke det hveeeer dag (nesten i hvert fall).
Og se - de har smykker også. Og for å veie opp for alle søtsak-armbåndene trenger man dette banansmykket. Uff, nei, kan noen være så snill å gjemme pengeboken min litt, bare til jeg er kommet over den første blinde forelskelsen?

3 kommentarer:

 1. Så søøøte! Jeg tar gjerne armbåndet med muffinsen :-)

  SvarSlett
 2. Ååååå. Dåne, sikle og så videre.

  Du finner en utfordring i bloggen min!

  SvarSlett
 3. Du vet vel at Twilight-folkene finnes som papirdukker. Kle av, kle på.
  http://www.paperdollheaven.com/en/game/1303/Taylor_Lautner.html

  SvarSlett