tirsdag, februar 09, 2010

Så er det offisielt...

... jeg har fått Yes Man på hjernen. Også denne gangen kan jeg, i hvert fall delvis, skylde på klassen min. Men Yes Man er i hvert fall langt bedre enn Jesus elsker alle barna. Yes Man er jo faktisk ganske fin. Depresjonen jeg skrev om på lørdag ble forresten ikke noe av. Det gjorde ingenting at Didrik vant, det viktige var at Keep of Kalessin ikke vant. Ellers er årets første påskeegg fra Freia inntatt. Ta det med ro, jeg har ikke støttet de butikkene som selger påskegodis allerede, noe som er høyst skammelig. Neida, disse var fra i fjor, mamma hadde så fint gjemt unna en pakke som jeg og Julie delte i dag.


Ellers bestemte den søte dataen min seg for å streike i dag, akkurat da jeg skulle bruke den i engelskforedraget mitt. Så, da ble det foredrag uten Power Point, og dermed kunne ikke læreren gi meg seks, selv om egentlig syntes jeg skulle fått det. Så på papiret ga han meg fem pluss, men han sa at jeg er en klar sekserelev. Supert!

Og nå ser jeg at jeg er i ferd med å få dårlig tid, så nå må jeg skynde meg hvis jeg skal rekke å gjøre meg klar til innebandy uten å forsinke alle de andre som skal sitte på.

4 kommentarer:

 1. hihi^^
  hær åsså "Yes man" på hjærn...

  Martine :)

  SvarSlett
 2. Det er jo helt fantastisk hvor godt ting holder seg i "godteskapet" vårt. Da har det kanskje ikke sånn hast med å spise opp alt som ligger der, slik jeg har trodd...? Hm. Det var en oppfriskende (??) nyhet!

  SvarSlett
 3. Så heldig dere er! Påskeegg er jo bare helt nydelig! Tror jeg må be mamma om å ta med en pakke eller tre hvis de er kommet i butikkene før de kommer på besøk hit :) hihi

  SvarSlett
 4. Begynte å lure på hvor du hadde fått tak i påskegodis så tidlig. Her hadde de definitivt IKKE overlevd siden i fjor. Hi Hi...
  Synd med dataen da, håper den kommer over sykdommenn uten varige men. :-)
  God Helg.

  SvarSlett