søndag, februar 07, 2010

Badskapet fullt av kjendiser

Som jeg har skrevet tidligere hadde jeg i 2009 en veldig detaljert ønskeliste. Blant annet hadde jeg gått og snust på parfymer for å finne favoritter som kvalifiserte til en plass på ønskelista. Og tror du ikke jeg fikk alle tre jeg hadde ønsket meg! Så nå er, som overskriften sier, badskapet mitt fullt av kjendiser (les: parfymene deres). Det er kanskje derfor det samme skapet har blitt så fullt i det siste at det tar minst to minutter å få lirket noe ut av det. Og at det av og til raser ting ut av det når jeg åpner det...
I hvert fall, her er parfyme nummer en. Paris Hilton, Can Can. Den er kjempegod, selvfølgelig, ellers hadde den jo ikke kvalifisert til en plassering på lista. Den lukter veldig rosa, men det er kanskje bare jeg som skjønner hva jeg mener med det :)
Og så har vi Naomi Campbell, Cat Deluxe At Night. Den passer veldig bra for meg, for som søsteren min skrev om meg for ganske mange år siden, så "er hun jo en katt selv". Den lukter veldig rent og nydusjet.

Så har vi Christina Aguilera. Tror den heter bare det. Det er jo en superfin flaske med "påtrykte" blonder. Den lukter litt tyngre. Æh, det er jo nesten umulig å beskrive hvordan ting lukter! Man assosierer (er det sånn det skrives?) jo lukter med helt forskjellige, og til tider helt rare, ting. For eksempel er det en lukt som jeg og en venninne synes lukter Stockholm. Vi har analysert oss frem til at det må være en parfyme som en annen venninne vi delte rom med på klasseturen i Stockholm brukte. Og ofte når jeg kjenner en litt kloakkaktig lukt ute, så synes jeg at det lukter syden (eller er det med stor s?), fordi det ofte lukter litt kloakk og søppel i småfattige gater i varme land.
Og til slutt, Jennifer Lopez, Live. Den fikk jeg ikke i jule-/bursdagsgave i 2009, men det er kjendis som bor i badskapet mitt, så den måtte med. Denne er også helt håpløs å beskrive, men den er vel kanskje litt tung og søt.

Å, nei, nå holdt jeg på å glemme min Alyssa Ashley vanilje-parfyme! Og den som lukter så godt. Jeg elsker vanilje, både lukten og ordet. Vanilje er ett av de fineste norske ordene jeg vet om. Nå fant jeg selvfølgelig ingen bra nok bilder av den, men pytt pytt!

3 kommentarer:

 1. Får du tid til å bruke alle disse parfymene da?
  Masse flotte flasker er det uansett. :-)

  SvarSlett
 2. Jeg liker tydeligvis duften av kjendis, for jeg syns alle disse dufter himmelsk godt på deg!
  Synd vi ikke kan se flaskene til daglig, de er jo små kunstverk i seg selv.

  SvarSlett
 3. Så mange flotte parfymer du har fått. Sikkert deilig å ha litt og bytte på med.

  Leste det du skrev om Grand Prix. Så forskjellige smaken er heldigvis. Jeg, gamle damen, likte metallbandet best. Elsker slik musikk. Men han som vant hadde en flott stemme da. Skjønner godt at han studerer til opera, noe jeg også er veldig glad i.

  Ha en fin uke Pia.

  SvarSlett