torsdag, desember 23, 2010

Bursdag

På tirsdag fylte jeg 17, og det har blitt feiret i flere porsjoner. Først med bursdagsfrokost på søndag med besteforeldre, tanter, onkler osv., så med tidlig frokost og gaveåpning med familien på tirsdags morgen, og til slutt med venninner på tapas på tirsdags kveld. Jeg har fått kjempemange fine gaver, og her kommer noen av dem.
Fra storesøsteren min fikk jeg denne pingvinen. Veldig søt, og med veldig personlighet.
Og inni er det en minnepenn - superkult!
Fra tante Hilde og gjengen fikk jeg dette smykket, som også er superkult og veldig originalt. Det har jeg hatt på meg flere ganger allerede. (Anhenget i midten er en kopp, altså, det vises bare ikke så godt på bildet.)

Fra min gode venninne og speider"kollega", fikk jeg blant annet denne speidertrusen med speidernes motto "Alltid beredt" på strikken. Veldig stilig.

Jeg har også fått presskanne for te og flere typer te, bøker, fint sengetøy, tekopper og knallfint ullundertøy fra Kari Traa. Blant annet. Bursdag er fryktelig stas!

Nå er juletreet pyntet, julesengetøyet er lagt på, julebladene ligger klare, julestrømpene er funnet fram og julestemningen er på topp. (Wow, fem "jule" i en setning, ikke verst.) Delene til pepperkakehuset er snart ferdigstekte og klare for å lesses ned i pynt. Jul er også superstas!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått bursdag,
  og god jul! : )

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått. :-)

  SvarSlett
 3. Oj! Stilig truse - må man være speider for å få tak i noe sånt eller?

  Elin : )

  SvarSlett