mandag, november 29, 2010

Skatt fra loftet

For noen dager siden skulle Julies klasse ha familiekveld, med underholdning. Et av innslagene var moteshow, og det var sånn det hadde seg at Julie og kusine Camilla hadde vært på loftet og hentet ned utkledningsklærne våre. Det meste av det som var der var helt klart best egnet når man skal kle seg ut. Men, midt i haugen dukket det opp en godbit. Mammas gyllenbrune skinnveske fra åttitalltet. Jeg la umiddelbart min elsk på den, og ba om at den ikke måtte bli sendt tilbake på loftet. I helgen har jeg vært på julemesse og luftet den, og den funket veldig bra. Den har lang hank, så man kan henge den over skulderen, og det må mine vesker ha, ellers blir jeg bare utålmodig.
Veldig fin i størrelsen, jeg fikk akkurat plass til pengebok, mobil, en lypsyl og en håndkrem.

Fin, ikke sant?

7 kommentarer:

 1. Kjempefin!! Den der husker jeg :)

  SvarSlett
 2. Artig at den kommer til heder og verdighet igjen. Og den har vært med i mer enn én sving, for å si det sånn :) Virkelig ei favorittveske!

  SvarSlett
 3. Ja den husker vi.Kvalitetsveske som ikke slites ut så fort. Er like aktuell i dag, moter og trender går i silker/ring. Det gjør jo at vi ikke kan kaste noe.Hilsen tante Bjørg.

  SvarSlett
 4. Ja..min er utslitt og kastet forlengst.

  SvarSlett
 5. Å tenk som jeg hadde herreutgaven av en slik veske, kjøpt med glede fra et trangt studentbudsjett en gang like etter 70-tallet, men mobbet til tilintetgjørelse av kritiske samboere. Og nå er det ingen som lager dem lenger. Sukk..... fra Erik

  SvarSlett
 6. Åååå.... Nå blir Ånt Pålli nesten rørt. Tenk at det er liv i denne veska enda. Den var med i mange svinger, ja - med selveste Slurveslådden!! Sukk....

  SvarSlett