fredag, november 26, 2010

Godteposepakking

På søndag er det første søndag i advent, og det betyr julegrantenning her i Valnesfjord. Da er det tradisjon at speiderne kler seg ut som smånisser og deler ut godteposer til alle ungene. Så i dag har vi vært samlet noen stykker og pakket 250 godteposer. Jeg tror vi satt ny rekord i år på å være effektiv i godteposepakkingen. Vi brukte kanskje tre kvarter, og det er ganske mye kortere enn tidligere år. Men nå begynner vi jo å bli erfarne i kunsten :)
Nå håper jeg bare at det ikke blir så alt for kaldt på søndag, for det er måte på hvor mange ullskjorter jeg får plass til under ullgenseren før jeg får kvelningsfornemmelser.
Nå må jeg styrte i seng, og skynde meg å sove, for jeg skal tidlig, tidlig opp i morgen. Planen er nemlig å få tid til å lese gjennom stoffet jeg skal ha prøve i på mandag, før vi skal kjøre hjemmefra rundt halv ni, for å selge Perler i Salten på julemesse. Gud, det kommer til å virke som en dårlig plan når vekkeklokka ringer klokken seks i morgen tidlig.

4 kommentarer:

 1. Flittige og trofaste nissejenter, må jeg si! :)

  SvarSlett
 2. Hvordan gikk det med lesingen på morgenkvisten? ;-)

  SvarSlett
 3. StrikkePia: Det gikk bare fint! Og når jeg kom hjem fra julemesse om kvelden var jeg veldig glad lesingen allerede var unnagjort :)

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke menneske om morningen. ;-)
  Dessuten er jeg av den typen som leser best under press, men skjønner det hadde sine fordeler for deg å gjøre som du gjorde.

  SvarSlett