onsdag, november 17, 2010

Prøveforberedelser av den koselige typen

I morgen har jeg heldagsprøve i spansk, men ettersom det er fryktelig vanskelig å forberede seg til språkprøver ved hjelp av lesing, har jeg valgt en alternativ måte. Nemlig å bake havrekaker. For når man skal sitte og skrive hele dagen trenger man en liten oppmuntring. Oppskriften fant jeg her, på Det søte liv.
Kakene inneholder ikke mel, men masse havregryn, i tillegg til sjokolade og rosiner. Veldig gode! Jeg lagde kakene ganske store, og da ble det 18 stykker. De kan godt lages mindre, hvis man ønsker det.
Og hvis man legger kakene i en fin boks, smaker de ekstra godt senere. Ellers fant jeg ut at hvis man prøver å ta bilde av ting som står inni ovnen, ender man bare opp med bilder av seg selv. Men det var jo også litt morsomt:

Nå er jeg nettopp kommet hjem, hele familien har vært på kino og sett filmen Hjem til jul. Det var en ganske bra film, litt vel dyster til å kunne gå for koselig julefilm, men absolutt en av de bedre norske filmene. Nå skal jeg bare finne fram ordboka, og så er jeg klar for prøve i morgen!

4 kommentarer:

 1. Dette er en prøve. Jeg leser dine blogger med stor glede. Du er så flink til å skrive, kort eller langt, alt er like bra. Du får si et lite pip dersom dette går bra(sånn som i gjemsel).
  Hilsen tante Bjørg

  SvarSlett
 2. De kakene så veldig gode ut... Jeg følger med i bloggen din selv om jeg ikke alltid er like flink til å legge igjen spor... Håper spanskprøven gikk bra! :D

  SvarSlett
 3. Mmmmm! Disse så utrolig gode ut. Kombinasjonen havregryn og sjokolade kan jeg like :-)

  SvarSlett
 4. Utmerkelse til deg i bloggen. Ta utfordringen kun om du har lyst :)

  SvarSlett