onsdag, november 24, 2010

Et foto i timen

På søndag hadde jeg "Et foto i timen". Det går, selvforklarende nok, ut på at man tar et bilde hver time, og blogger det.
08:00 Opp og hopp! Jeg har blitt veldig dårlig på å sove lenge i helgene, men det er forsåvidt greit det. Man får gjort mye da.
09:00 Etter å ha tatt et bad for å komme i varmen (det er så kaldt om natten, og dagen, for tiden!) spiste jeg god frokost. En brødskive med kaviar, en med hvitløkssmør fra lørdagens middag, og et kokt egg.
10:00 Jeg gikk i gang med dagens viktigste oppgave: ønskelisteskriving. Ønskelister er helt genialt. Det er så mye enklere å kjøpe gaver hvis man vet hva mottakeren ønsker seg, og hvis du har skrevet ønskeliste er sjansen mye større for at gavene faktisk treffer. Og så kan alle leve lykkelig alle sine dager!
11:00 Å skrive ønskeliste er hardt og langvarig arbeid, og da trenger man litt påfyll i form av smågodtbiter som var igjen fra kvelden før. Godteri smaker mye bedre i dagslys.
12:00 Litt lesing på sofaen. Lesinga gled relativt fort over i soving, men på en søndag er det helt greit. For tiden leser jeg Innhaugfolket av Anne Karin Elstad. Veldig gripende bokserie!
13:00 Etter min lille lur, tasset jeg inn på TV-stua, slengte føttene på bordet og så litt på TV. Soving er jo tross alt ganske utmattende...

14:00 Søndagsmiddag! Vi spiste hjemmelagde lammekjøttkaker i brunsaus, og det var skikkelig yummy yummy!
15:00 Pjusken var også sulten og ville gjerne ha middag. Han var fryktelig ivrig og skulle hente ned matfatet sitt som jeg holdt opp for ham. Siden jeg tok bilde samtidig var jeg ikke helt oppmerksom, og da han plutselig hoppet opp og grep tak i fatet for tørrforet utover et imponerende stort areal.

16:00 Kjøttkakene hadde fått tid til å sige litt, og da var det plass til karamellpudding.
17:00 Jeg ble litt fabrikkarbeiderske, og laminerte plakater for Videofabrikken.
18:00 Jeg og mamma kledte på oss laddene våre og gikk en tur. Ladder er det beste (om ikke det mest elegante) fottøyet på vinterføre. De er så gode og varme, og skikkelig lette, så man blir like spretten som på første vårdag med joggesko.
19:00 Pjusken og jeg blogget litt. Det er temmelig fantastisk hvordan en så liten katt klarer å ta så stor plass i stolen vi hadde på deling. Jeg fikk helt vondt i rompa av å sitte ytterst på stolkanten.
20:00 Jeg satte et lite plaster på et sår jeg hadde på kneet, for jeg ville jo ikke ha blod på den fine isbjørnpysjen! Plaster er koselige, de får meg til å føle meg som en fem-åring.
21:00 For en gangs skyld pratet jeg ikke bare om å legge meg tidlig, jeg gjennomførte det faktisk også. Etter litt lesing sovnet jeg, og fikk noen flere timers søvn enn vanlig. Likevel var jeg trøttere enn jeg har vært på lenge dag jeg våknet morgenen etter. Sånn er det alltid når jeg legger meg tidlig, litt rart.

1 kommentar: