onsdag, desember 02, 2009

Romjulskos

Det er bare onsdag, men jeg er allerede sliten og topp motivert for helg. Men nå har jeg bare en skoledag igjen denne uken, for på fredag drar vi til Oslo. Med pysjamasflyet, som en venninne av mamma har døpt det. Det går fem over sju, eller noe sånt, så da må jeg vel stå opp i femtiden. Jippi. Neida, det er vel ikke så ille. Og en helg i Oslo er jo alltid topp! Men det jeg skulle frem til var at jeg sitter og gleder meg til romjulen, og late dager med finstudering av julegaver.

Kle seg i myke strikkejakker som denne fra Indiska. Slurpe varm kakao med krem, og spise mandariner.


Stikke føttene i fargerike lester (også fra Indiska) og krølle føttene oppunder seg i den aller beste lesestolen mens man leser den nye Suzanne Collins-boka.
Catching Fire er andre bok i en serie på tre bøker. Den første heter The Hunger Games/Dødslekene, og den er virkelig kjempebra. En av de beste bøkene jeg har lest. Anbefales.

Som dere kanskje har skjønt er jeg helt i ønskeliste-modus, og alt i dette innlegget passer inn på ønskelista mi. Jeg tror trygt jeg kan si at i år er ønskelista fyldig. Men jeg er ikke helt sikker, ettersom mamma er sekretær, og jeg bare pøser på med nye ønsker som hun systematiserer så fint:-)

2 kommentarer:

 1. Store-mor ser deg. Og noterer flittig!

  SvarSlett
 2. Stikker bare innom for å si at
  du er hjetelig velkommen til å delta i konkurranse hos meg.
  Ha en vakker søndag.
  Klem Gry : )

  SvarSlett