tirsdag, desember 22, 2009

Vi klarte søren meg å snike litt Twilight inn i juleforberedelsene!

Vi hadde egentlig ikke tenkt å bake pepperkaker i år, men sannelig gjorde vi det likevel. Egentlig skulle de pyntes i venninne-bursdagen min, men det ble ikke noe av. Så jeg og søsteren min pyntet dem i stedet. Først en del vanlige.

Hjerte med masse fargerike non-stop.

Forelsket engel. Er ikke den veldig søt?

Men så kom vi på at burde vi ikke ha noen pepperkaker som viser hvor glade vi er i Twilight? Jo, det var vi enige i, det måtte vi ha. Så vi laget hver vår versjon av Edward. Her er Julies, det ser ut til at han nettopp har vært ute på jakt.

Og her er min. Det skal altså forestille at han har på seg hvit skjorte og grønn jakke. De brune non-stopene er ikke helt ideelle, de er ikke helt golden topaz, men det var det nærmeste vi kom!

Og så, til slutt, lagde Julie en hyllest til Taylor Lautner, i form av en pepperkake med ham på. Han er ikke et skjelett, altså. Det som stikker ut er ikke ribbein, men muskler!

3 kommentarer:

 1. Ha-ha. Disse kakene er bare helt fantastiske! Og det er du og Julie óg :-)

  SvarSlett
 2. Så flotte pepperkaker dere har laget. Har ikke sett noen av Twilight-filmene, men har tenkt å lese bøkene. Skal låne de av mitt ene barnebarn som er helt hekta på de.
  Gratulere med dagen som var.
  Vil samtidig få ønske deg en skikkelig fin jul.
  klem fra Wigdis

  SvarSlett
 3. Naiiizz :D:D
  Julieee

  SvarSlett