fredag, desember 18, 2009

Hvordan få noe vakkert til å åpenbare seg når du lukker øynene.

I går oppdaget jeg noe morsomt, på ABC-nyheter var det vel. Det kan vel kanskje ikke helt regnes som en nyhet, men absolutt en fin, liten artikkel! Se på det røde krysset midt på bildet under i ca. 30 sekunder. Så lukker du øynene, og noe vakkert vil åpenbare seg! (Hvis det ikke funker, prøv en gang til, eventuelt kan du vende de lukkede øynene mot lyset, da blir bildet lettere "framkalt". Ikke gi deg før du har fått det til, dette vil du gjerne se!)

Hvis du prøver det, skriv en kommentar hvor du forteller hvem du tror det er! Det er mulig du allerede har skjønt det på det jeg har skrevet. Jeg vurderer seriøst å skrive ut dette bildet, legge det på nattbordet, og se på det hver kveld før jeg lukker øynene!

6 kommentarer:

 1. Edward cullen eller et dødningehode !
  D e mine siste forslag :D

  Julieeee

  SvarSlett
 2. Det der var ikke helt lett...
  Jeg har bare prøvd en gang:
  Først var det noen svaner (svart/hvit), så var det et rødt hjerte som ble større og mindre og større igjen, så dukket en svart/hvit utgave av Elvis opp og forandret seg til Edward Cullen (i farger), så ble det helt svart.
  Hva skulle egentlig det vakre være?

  Marianne

  SvarSlett
 3. Til og med din gamle far ser at det er Edward Cullen!

  SvarSlett
 4. Ha-ha. Og jeg så Jesus. Må være de fire årene i menighetsrådet på nittitallet som har satt spor...?

  SvarSlett
 5. Er det ikke selveste Pattingson man ser da? :)

  SvarSlett
 6. hihi, første gang så verka d ikke, men sia du la d ut på bloggen din under dine "Twiligth-perioder" så trodde jeg d komm til å være Edward eller Jacob x'D

  Men fantastisk nok så jeg det andre gang at det var Edward!!! ^^
  Morsomt!

  Marty

  SvarSlett