lørdag, september 12, 2009

Valgkamp- og sydenskilt

Jeg har vært en tur i Bodø i dag sammen med to venninner. Det var utrolig mye folk i butikkene pluss at det var fullt av partier som var inne i siste innspurt i valgkampen og stod og ivrig prøvde å prakke på de forbipaserende roser og aviser som de fleste var uinteressert i. Da følte jeg behov for et skilt som jeg kunne henge rundt halsen hvor det kunne stå: "Jeg er bare femten" så kanskje jeg kunnet få gå i fred. Men jeg må jo si at jeg er litt imponert over at de kunne tro at jeg var gammel nok til å stemme:)

Når vi har vært i Syden (skrives det med stor s?) har jeg følt behov for et lignende skilt, men hvor teksten skulle være: "We have already eaten". For herregud så innpåslitne og overivrige (så overivrige at mange av dem grenser til desperate) kelnerne der kan være mot slutten av turistsesongen. Det er jo helt slitsomt!

Jeg fikk kjøpt meg en del nye klær i dag, så nå kan jeg gå med nye plagg i mange dager fremover. Det er stor stas! Det er nesten som i romjula, hvis man har fått mye klær i gave. Jeg synes det er stas med myke pakker, jeg!

1 kommentar:

  1. Ja, man kan virkelig få nok av valgkjempere (hvis det er et ord).
    I dag avgjøres heldigvis det hele og det blir roliger på den fronten, så da får vi lade opp tålmodigheten de neste 3-4 årene.
    Det var en trivelig bytur uansett!

    Marianne

    SvarSlett