mandag, september 07, 2009

Kino

I går var jeg på kino og så "17 again". Jeg likte filmen veldig godt, men så er jeg ganske glad i glade, ukompliserte filmer, da. Dette sier Filmweb om filmen:

Det er skoleåret 1989. Mike O'Donnell (Efron) er stjernen på skolens basket-lag, på sidelinjen står talentspeidere som mer enn gjerne vil bidra til å vise ham veien til idrettens stjernehimmel. Men i motsetning til hva alle andre vil bestemmer han seg for å droppe sporten, og satse på et liv med kjæresten Scarlett og barnet hun bærer i magen.
Nesten 20 år etter er Mikes gode dager forbi, solen har gått ned og natten nærmer seg. Hans ekteskap med Scarlett er over, forfremmelsen på jobben gikk en annens vei, tenåringsbarna er ikke lenger så stolte av pappa. Mike er dømt til å henge ut med sin high school-nerd-nå-teckno-millionær-bestekompis Ned.
Men han skal få en ny sjanse. På mirakuløst vis forvandles Mike og er plutselig 17 igjen. Men selv om han plutselig ser ut ung ut, er ikke stilen hans like cool lenger - skoleåret 2009. Mens Mike gjør alt for å gjenvinne sin beste år, er sjansen stor for at han kan miste det beste som har skjedd ham i livet.
Som sagt, jeg syntes den var bra, og anbefaler den hvis du har lyst til å se en litt koselig film.

1 kommentar:

  1. Koselige filmer - ja takk! Altfor få hyggelige filmer og tv-serier, etter min mening :-)

    SvarSlett