torsdag, september 16, 2010

Sakte morgen

På torsdager begynner jeg ikke på skolen før ti over tolv. Det er ganske godt å slippe å være klar til å ta bussen kvart over sju, men heller kunne suse rundt hjemme og ta toget som går ti på elleve. Det er selvfølgelig aller best de dagene jeg kan suse helt uten å ha noen ting jeg burde ha gjort, men i dag har jeg en framføring jeg må jobbe litt med. Jeg er for så vidt så godt som ferdig med å skrive den, så nå er det bare å lære seg innholdet sånn høvelig utenat. Dette blir den tredje framføringen jeg har denne uken. Huff, jeg håper virkelig at det bare var et enganstilfelle, og at de neste ukene blir litt roligere.
Når jeg har god tid om morgenen liker jeg å spise frokost saaakte, mens jeg drikker te og leser i en bok. Jeg leser vel egentlig alltid i en bok mens jeg spiser frokost, men akkurat tedrikkingen er forbeholdt dager med ekstra god tid. Jeg har også tatt meg tid til å plastre føttene mine, så nå burde det gå greit å gå i de skoene som forrige torsdag gjorde at jeg fikk lyst til å gå hjem helt uten sko :)

Hadde det bare ikke vært for dette foredraget, hadde det egentlig vært en temmelig perfekt dag. Foredrag har nemlig en tendens til å henge over meg, og gjøre at jeg ikke klarer å slappe helt av, før jeg er ferdig med det. Men nå er det bare to skoledager igjen, og så er det helg, og forhåpentligvis vil ingen foredrag dukke opp på en god stund!

Bildene skal være linket til kildene, hvis jeg har gjort det riktig :)

2 kommentarer:

  1. Trivelig med litt hverdagsblogging igjen!
    Marianne :)

    SvarSlett
  2. Snart er det torsdag og sakte morgen igjen - juhu!

    SvarSlett