torsdag, mai 20, 2010

Da Vinci-koden

Nå har endelig jeg også lest Dan Browns Da Vinci-koden. Her er det som står om den på Bokklubbens nettside:
Når museumskurator på Louvre, Jacques Sauniere, blir brutalt myrdet, tilkalles Robert Langdon, som er professor i religiøs symbologi ved Harvard-universitetet. Ved liket er det en uforståelig kode, og sammen med den franske kryptologen Sophie Neveu finner Langdon spor som fører dem til Da Vincis verker og den hemmelige Sion-ordenen.
Jeg synes boken var knallbra! Den var liksom spennende hele tiden, men på riktig måte. Det var ikke slik at den var pakket full av action hele tiden, noe jeg synes blir slitsomt, men den var slik at jeg hele tiden var nysgjerrig og ivrig på å lese videre. Det eneste som er litt irriterende er at han har en trang til å vise frem alt han kan, kunnskaper som egentlig ikke har noe med historien å gjøre. Og det kan fort bli litt tvingsomt og veslevoksent. Jeg vet ikke om det som blir presentert som fakta i boken virkelig er det, eller om det bare er konspirasjonsteorier. Uansett synes jeg boken var knall, og den stor-anbefaler jeg!

5 kommentarer:

 1. Ja den boken er bra!!! :-)

  Jeg er imponert over at du leser så mye, ved siden av skole og lekser og annet du har å gjøre!!!

  SvarSlett
 2. Jeg tror at denne boken er en av de som man enten elsker eller hater. Jeg er stor fan av boka, og skjemmes ikke over å si det :)

  SvarSlett
 3. Den har jeg lenge hatt en plan om å lese og skal snart få meg selv til å dra den ut av bokhyllen :-)

  SvarSlett
 4. Utfordring til deg i bloggen min. Du kan se på det som startgass for å komme i gang med blogginga igjen - jeg savner å lese nytt her inne :)
  Mammaklem

  SvarSlett
 5. Da anbefaler jeg deg å lese Engler og Demoner også! Eller, bare les alle bøkene av Dan Brown, de er knallbra alle sammen ;)

  SvarSlett