lørdag, mars 14, 2009

Her er jeg igjen!

Tjoho, her er jeg igjen! Nå er det nesten en uke siden forrige innlegg. Jeg har hatt vinterferie denne uken, og hadde masse planer for ting jeg skulle gjøre. Mitt rom, og også rommet til søsteren min skulle pusses opp, jeg skulle pjone ferdig votter og jeg skulle bygge tidenes snøborg.

Men så, på mandag, begynte jeg å bli syk, og onsdag, torsdag og fredag lå jeg i sengen hele dagen. Heldigvis fikk jeg tømt rommet og gått igjennom alt som var der før jeg ble sengeliggende. Så mens jeg og søsteren min (som også har vært syk) har ligget på flatseng på kontoret og ikke vært i form til stort annet enn å slurpe te og lese litt har mamma og pappa malt. Og jeg tror det kommer til å bli knallbra når alt blir ferdig! Veggene mine som før var gule er nå malt i lys toscana og døra og vinduene som før var trehvite er nå hvite, og rommet er blitt så mye lysere.

Nå er jeg endelig på bedringens vei, og det var på tide. Nå skal jeg finne fram godteri og kose meg.


Dropsbildet ble tatt på en dropsfabrikk vi var på i Danmark i sommer.


Ha en fortsatt god helg!

3 kommentarer:

 1. Utrolig godt at dere er kommet dere ut av senga i dag, og at vi hører latter og sang i huset mens vi står og maler.
  Og så har du jo plutselig totalrenovert bloggen. Det ble kjempefint. Du må lære meg dette..!
  Nå tar jeg også helg. I hvert fall fri resten av kvelden - med gooodis, ja. :-)

  SvarSlett
 2. Hei Pia!
  Takk for koselig kommentar inne hos meg:-) Så mye fint du har laget! Pjoning har jeg hørt snakk om et par ganger nå, men det er en ting jeg aldri har prøvd selv, burde kanskje?? Godt å høre du føler deg bedre også! Hilsen fra Borghild:-)

  SvarSlett
 3. Så spennende med nyoppusset rom. Og så fin bloggen din har blitt. Fine pjonede votter, de så gode og varme ut. Kos deg med dropsene og god bedring. Lykke til med kosevennene!

  SvarSlett