søndag, juli 25, 2010

Tilbake til Riverton

Jeg har vært fryktelig dårlig til å blogge bøker etter hvert som jeg leser dem, så det er fare for at det nå kommer litt mange bøker på en gang. Tilbake til Riverton er debutromanen til den australske forfatteren Kate Morton. Boken forteller historien til Grace Bradley. Handlingen foregår i to forskjellige tidsepoker. På 1920-tallet er Grace ung hushjelp på godset Riverton. På et sosietetsball på Riverton inntreffer en tragedie, og de eneste vitnene, søstrene Hannah og Emmeline, snakker aldri med hverandre igjen. På slutten av 1900-tallet er Grace 98 år gammel, og hun får besøk av en filmprodusent som vil lage en film om det som hendte ved Riverton. Dermed blir gamle minner vekket til live.
Jeg må innrømme at jeg sliter litt med å huske hva jeg synes om boken, for det er temmelig lenge siden jeg leste den. Men det var en god bok, det husker jeg. Så hvis du liker bøker av typen romantiske, langsomme, koselige bøker, kan den anbefales!

2 kommentarer:

  1. Jeg har nettopp bestilt denne boken, gleder meg til å lese den :)

    SvarSlett
  2. Denne boken kjøpte jeg meg på salg for litt siden :) Håper jeg også liker den når tiden er inne for å plukke den ned fra hyllen.

    SvarSlett