
- 400 g kjøttdeig
- litt mindre enn én rød paprika
- en halv løk
- tre små gulrøtter
- to pakker nudler med kyllingkrydder
- litt olje for å steke i
- 12 dl vann
(Du vil kanskje ønske å ha i litt ekstra krydder eller en buljongterning. Vi hadde ikke det, og det ble litt lite smak.)
Først steker du kjøttdeigen i en panne med olje. Når kjøttdeigen er stekt, har du i grønnsakene, og lar det frese i noen minutter. Mens kjøttet og grønnsakene freser, koker du opp vannet, med nudelkrydderet. Når vannet koker, har du i nudlene. Når nudlene begynner å nærme seg ferdige, har du kjøttdeigen og grønnsakene også over i gryta. Der småkoker alt til nudlene er ferdigkokte, og vips! du har en god suppe.
Servér gjerne suppen med litt brød. Og man må ha både gaffel og skje hvis man i det hele tatt skal ha håp om å få i seg suppen. Kanskje kan det være lurt å dele opp nudlene litt før man koker dem. Som sagt, veldig god, og veldig rask og enkel å lage!
Er det noen sak, med sånne sjølhjulpne jenter?! Ser snadder ut.
SvarSlett