torsdag, januar 07, 2010

Så var det tilbake til hverdagen...

I dag hadde jeg første dag på skolen etter ferien. Vi begynte egentlig på tirsdag, men jeg var syk, så jeg kom meg ikke på skolen før i dag. Og det har vært en ganske tung dag. Det kan selvfølgelig ha litt å gjøre med at jeg fortsatt ikke er helt frisk, men første skoledag etter ferien er alltid tung. Herregud, jeg fikk nesten hjertestans, påfulgt av kraftig hjertebank, i morges da vekkerklokka ringte. Finnes det ingen skikkelig effektive vekkerklokker uten lyd? Si fra hvis du dumper borti en. Vi har fått nye skolebusser, og dermed også nye busskort. Og jeg som endelig følte at jeg begynte å få taket på å bruke det gamle! Det nye er skikkelig fancy, og foreløpig ganske vanskelig. Men når jeg tenker meg om så var jo det gamle også ganske vanskelig i begynnelsen.
Det er ganske kaldt her for tiden (men det er det kanskje i hele resten av Norge også?), så jeg var glad jeg tok på meg strømpebukse under dongeribuksa. Heldigvis "slapp jeg unna" de aller kaldeste dagene, fordi jeg var syk og ikke gjorde annet enn å være inne og se på TV og spille Sims. Jeg blir alltid veldig god på TV-reklamer etter å ha vært syk, og kan mange av reklamene nesten utenat :)
Nei, nå MÅ jeg gå og gjøre noe med neglene mine. De er blitt altfor lange, og nå har de begynt å knekke. Noe som alltid er upraktisk, men særlig i denne ullgenser-temperaturen. Det er vel ingenting oppflisede negler henger seg godt fast i som strikkeplagg!

2 kommentarer:

 1. Ha ha ja det er kaldt over hele Norge.
  synd att du er syk siden det eneste som hjelper bortsett fra varme klær er å springe så fort du kan for å komme unna den! spessielt når det er -17C. Tenk bare på stakkars tynnsett med -41C.

  Hilsen 1.år videregående gutt på studiespesialisering Trondheim.

  PS håper det ikke blir glatt is da blir det fælt å gå til skolen ):

  SvarSlett
 2. På en pensjonatskole (eller hva det nå kalles)for hørselshemmede har de vekkeklokker som ikke lager lyd (siden de ikke ville ha blitt hørt), men i stedet rister hele senga. Det kan sikkert ta en stund før man venner seg til det, og ikke tror at det er jordskjelv, men hva vet vel jeg, som aldri har prøvd det...
  Jeg sliter litt med å skrive "de" i stedet for "dei" etter nynorsktentamen tidligere i dag, men det etyr ikke at jeg vil ha mer nynorsk, hvis det kan misforståes den veien!

  Marianne

  SvarSlett