mandag, januar 25, 2010

Nå kommer stormen og TAR OSS!

Det er meldt storm i hele Nord-Norge, og folk blir rådet til å holde seg inne. Hallo! Når i all verden var det at vi ble så pysete? Eller, rettere sagt, når var det de andre ble så pysete. Jeg har slettes ingen planer om å holde meg inne, jeg skal på åpen skole og reklamere vilt for studiespesialisering. Men det er klart, det hadde vært litt koselig hvis det hadde blitt skikkelig storm, og alle måtte holde seg inne og drikke kakao. Det hadde passet særlig bra hvis det kunne bli skikkelig storm på fredag, for da har vi turn i gymmen, og det har jeg slett ikke lyst til. Selv om turn høres kun halvparten så ille ut som kreativ dans som skal framføres.
Men tilbake til stormen, jeg var nettopp inne på yr.no for å lese om denne beryktede stormen, og der er det røde varseltrekanter og OBS! Ekstremvær! Jeg synes ærlig talt det blir mest komisk.

Nå skulle jeg egentlig ha jobbet på et engelsk-prosjekt om Ernest Hemingway, men problemet er bare at motivasjonen til å lese i boka jeg nettopp har begynt på er så veldig mye større enn motivasjonen til skolearbeid.

Det er riktignok bare mandag, men jeg kjenner at jeg allerede er klar for helg. Da er det i hvert fall fint å vite at det ikke er lenge til vinterferien, under en måned til. Men før vi kommer dit, må jeg gjennom noen fæle, tror jeg, gymtimer med turning, rugby og andre vederstyggeligheter.

(Bildet er lånt fra Darwin Bell på flickr)

1 kommentar:

  1. Forrige gang yr.no anbefalte oss nordlendinger å holde oss inne, sto jeg i t-skjorta på terrassen og kjente etter. Det var litt kjølig, og vinden rusket lett i buskene rundt meg, men noen umiddelbar livsfare tror jeg ikke at jeg var i. At meteorologene råder alle innbyggerne i en hel landsdel til å tjore fast løse gjenstander og holde seg inne, sier litt om hvordan vi har fjernet oss fra den naturen vi tross alt er en del av. Jeg akter ikke å legge ut i båten med det været som er meldt, men jeg tror jeg skal våge meg ut å hente avisa, ja kanskje til og med gå på jobb!
    Erik

    SvarSlett