mandag, januar 18, 2010

En DÅRLIG start på uka

Det lå egentlig an til å bli en ganske bra dag. Vi har fått ny timeplan, og har nå ikke første time på mandager. Så jeg skulle sove litt ekstra lenge, og ta en litt senere buss. Og den første delen av planen gikk fint. Jeg sov helt til halv sju (helt til halv sju, haha!). Jeg dusjet, kledte på meg, spiste frokost, pakket sekken og gikk ut. På tur ned snarveien kneppet jeg jakken og tok på meg vottene. Og så, akkurat i det jeg skulle dra på meg den første votten, falt jeg. Hele snarveien er helt skøytebane, knallhard og såpeglatt. Og siden jeg ikke hadde fått på meg vottene ennå, skrapte jeg selvfølgelig opp håndflatene på den harde snø-isen. Men det var jo tross alt ingen stor skade skjedd, så jeg reiste meg opp, håpet at ingen hadde sett meg, tok på meg vottene og gikk videre ned til bussen.
Men så, akkurat idet jeg kommer til busstoppet, kommer en lang trailer og stiller seg over hele busstoppet. Jeg skjønte jo at bussen aldri ville se meg hvis jeg stod gjemt bak traileren, så jeg gikk kanskje ti meter bort fra busskuret for å vises. Der stod jeg og ventet noen minutter, og så, ett minutt før bussen skulle komme, kommer en bil og slipper av en mann. Mannen setter seg inn i passasjersetet på traileren, og traileren kjører sin vei. Akkurat idet bussen kommer. Derfor står jeg selvfølgelig fortsatt ti meter fra selve busstoppet, så bussjåføren skjønte tydeligvis ikke at jeg skulle på. Og det skjønte ikke jeg før det var for sent, og bussen hadde kjørt forbi meg. For å være på den sikre siden, bestemte jeg meg for å vente litt til; det kunne jo være at det ikke var min buss likevel. Og så kom det en buss. Men den kunne selvfølgelig ikke ta busskortet mitt, og siden jeg ikke hadde penger med meg, måtte jeg bare la den også kjøre. Heldigvis kunne jeg sitte på mamma, og jeg rakk skolen helt fint. Faktisk er det fortsatt et kvarter til timen begynner. Så nå satser jeg på at resten av dagen (uka) blir litt bedre!

3 kommentarer:

 1. Ha-ha. Morsomt beskrevet.
  Ja, fra nå av kan det bare bli bedre :-)

  SvarSlett
 2. Ooops! Fia mistet kontrollen i snarveien her om dagen, men heldigvis for henne var hun i band, så hun ble trukket inn til siden ganske fort. Får håpe neste mandag starter bedre!

  Marianne

  SvarSlett
 3. Hvis du har nummeret på den traileren som parkerte i busslomma, kan faren din banke opp sjåføren. Hilsen pappa

  SvarSlett