lørdag, september 05, 2009

Du vet du er besatt av Twilight når...

...du har planer om å lese "Stormfulle høyder". Dette leste jeg i en video på Youtube, som het noe sånt som "51 ways to know you're obsessed with Twilight", rett etter at jeg hadde vært på Bokbua og kjøpt tilbake nettopp Emily Brontës "Stormfulle høyder" som vi hadde kvittet oss med etter forrige rydding i bokhyllene. Jeg har vel tidligere erklært at jeg er besatt av Twilight, så dette var ennå et bevis på det.


"Stormfulle høyder" (eller "Wuthering heigts" i den engelske versjonen) er mye omtalt i Eclipse, den tredje boka i Twilight-sagaen, og det var derfra jeg fikk inspirasjon til å lese boka.

Jeg begynte på den i går, og jeg må si jeg er positivt overrasket. Boken er jo gammel, fra 1847, så jeg hadde ventet at den skulle være litt kjedelig og tunglest. Men den er faktisk ganske morsom!

Jeg har mange bøker liggende som jeg gleder meg til å ta fatt på, som "Enke for et år" av John Irving, "The host" av Stephenie Meyer, "Catching fire" av Suzanne Collins og "Hunger" av Michael Grant. Gleder meg!

Jeg har funnet ut at jeg skal begynne å ta med meg en bok på skolen, så jeg kan lese mens vi venter på bussen. Det er nemlig nesten en time fra skolen er ferdig til bussen går.

God helg!

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Har vært innom bloggen din med jevne mellomrom, uten å lagt igjen spor etter meg hver gang:-) Du har en flott blogg!
  Har også lest Stormfulle høyder - nydelig bok:-) Og så er jeg hekta på John Irving - tror jeg har lest alle som er oversatt i alle fall. Akkurat nå hører jeg En bønn for Owen Meany - den må du få med deg:-)
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 2. Ja, besatt er nok det rette ordet...

  Så bra at "Stormfulle høyder" er grei å lese selv om den er gammel! (Det er derimot IKKE Camilla Colletts "Amtmannens døtre" fra 1854-55, som jeg leser nå)

  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 3. Likte du The Host? Leste den såvidt ferdig før jeg dro til USA og ser at de skal lage film av den også:)

  SvarSlett