tirsdag, april 14, 2009

Påskekos

Påske, og alle andre høytider, er etter min mening en tid for kos og avslappning. Og denne påsken har vært fylt med akkurat det. I går hadde vi for eksempel kakao med krem til formiddagsmaten, og det var deeeilig!
Og tidligere i påsken bakte søsteren min en kjempegod, nesten flytende sjokoladekake.

Og selv om påska og påskeferien nå er over, må man fortsatt huske å kose seg litt innimellom. Derfor har jeg spist et sjokoladeegg med melkekrem til dessert. Nyyydelig.

Det var det jeg rakk for i dag, nå skal jeg gjøre meg klar til å dra og sitte barnevakt.

6 kommentarer:

 1. Grattis, Pia. Bloggen din har rundet 1.000 sidevisninger! Du skal få en liten tusenklikks-overraskelse fra meg!
  Mammaklem

  SvarSlett
 2. En stund siden jeg har vært her nå. Det har skjedd mange ting. Mange kommenterer den hyggelige teksten din. Det er det god grunn til. Som gammel fotograf synes jeg svært godt om bildene du tar til siden din. Her er mye fint for øyet. Hilsen pappa

  SvarSlett
 3. Hei, sniker meg innom deg etter å ha tatt hintene fra din mor på Hobbyboden :) Kjempefin blogg du har, og du ta mye finere bilder enn det jeg gjør. Velkommen innom meg forresten :) Grattis med 6-er på sitteunderlaget, det var kjempestilig.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så flott og hyggelig blogg du har - har ikke vært inne her før. Legger deg til blogglisten min, om det er greit for deg?
  Koselig at du er fra Nordland - det er jeg også, selv om jeg bor i Sarpsborg nå.
  Du har laget mye fint, synes jeg. Sitteunderlaget du laget på skolen ble kjempefint, og bestemorrutene blir nok et flott teppe:-) Hadde tenkt å lage et selv også, eller et Babette. Har du sett Babette? Det er også fint:-)
  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 5. Hei. Titter innom deg etter å ha tatt hintene fra din mor på Hobbyboden:) Du lager veldig mye fint, og skriver kjempekoselig.
  Gratulerer med 6er på sitteunderlaget ditt. Det var vel fortjent. Legger deg til blogglisten min om det er greit for deg:)

  SvarSlett
 6. Det ligger en award til deg i bloggen min!

  SvarSlett