fredag, mai 15, 2009

Maaaaat!

Pjusken, den ene av kattene våre er veldig glad i mat. Og han er også etter hvert blitt veldig ivrig på å si i fra når han er misfornøyd med serveringen. Det gjør han hvis det enten er tomt for mat, eller han synes det er på tide med middag i stedet for tørrfor.


Og vi synes jo det er veldig søtt når han demonstrativt setter seg ned ved siden av matfatet og stirrer på oss. Da sier gjerne en av oss: "Å, så søt du er Pjuskegutten! Vil du ha litt middag?" Og det vil han jo.

Så da setter vi i gang middagsshowet. Først får vi (eller det er særlig jeg som gjør dette, når jeg gir ham middag) ham til å "gå oppover" kjøkkenbenken. Da bruker han håndtakene på skuffene som stige, helt til han kommer opp til benkeplata. Så står han der litt (som du ser på bildet), mens jeg legger mat på fatet, og når jeg har gjort det, så går han ned på gulvet igjen.Så kommer jeg med matfatet, holder det i lår/hofte-høyde og sier "Du må hente ned maten din, Pjusken". Og så gjør han det. Han står på to, strekker seg opp og dytter matfaten nedover. Og da synes jeg at han har ventet på og strevd nok for å få middagen sin, så da må jeg jo bare gi ham den. Og si "Å så søt du er Pjuskegutt" enda en gang.

5 kommentarer:

 1. Stasgutten! Han forstår seg virkelig på mat!

  SvarSlett
 2. Heisann Pia.
  Takk for helsinga i bloggen min. eg måtte innom din for å kjike, og jammen fann eg ei koselig blogg. Er du datter av Hanne kansje?
  Har du nettopp hatt matteeksamen? Håpa eksamen gikk bra. Min datter hadde også matteeksamen den dagen. Hun blir ferdig med 10 klasse nå snart. Kjik gjerne innom bloggen hennes.
  anikakarensinblogg.blogspot.com
  Ønska deg og din familie ei fin 17 mai feiring.
  Klem

  SvarSlett
 3. han e jo bærre nydeli han lille gutten!
  Julie x)

  SvarSlett
 4. Pia, se på denne utrolig fine broderte puta:
  http://solhag.blogspot.com/2009/02/katt-og-rotte-storessters-broderi.html

  Mamma

  SvarSlett
 5. jeg er sulteeen!!
  kom og spis meg<3

  SvarSlett