fredag, april 29, 2011

En liten dose kongelighet

Jeg er litt småsnurt for at det kongelig bryllupet ble lagt på en skoledag, planen min var jo å sitte å se på det hele dagen og få med meg alt, også de kjedelige delene. Lenge leve repriser og nett-TV!

onsdag, april 27, 2011

Hoppelette vårsko

Man er aldri så lett og hoppende i beina som den første dagen man kan ha på vårskoene. Da får jeg lyst til å springe langt langt langt, og jeg føler at jeg kunne gjort det uten å bli sliten. Det kunne jeg sikkert ikke, men det er fin følelse.
Rett før vi dro på påskeferie måtte vi innom en skobutikk for å kjøpe støvler. Der så jeg disse skoene. Jeg falt pladask for dem, og vips så var de mine. Sinnsykt fine, synes jeg da.

Jeg har ikke helt fått testet ut hvor løpe- og hoppevennlige de er, men det gjør uansett ikke noe, når de er så blomstrete. 

mandag, april 25, 2011

I posten

Etter å ha vært på hyttetur hele påsken (uten internett, derav null blogging) var det i går ganske godt å komme hjem til egen seng, egen dusj og klær som ikke er turklær. Det var også fint å oppdage at pakken fra Amazon hadde kommet. Der lå bøkene F in Exams og A Concise Chinese-English Dictionary for Lovers, som jeg gleder meg til å lese/bla i. I påska leste jeg forresten Uglies av Scott Westerfeld, og den var seriøst bra, men det kan jeg komme tilbake til.

torsdag, april 14, 2011

Torsdagsomelett

På torsdager begynner jeg ikke på skolen før ti over tolv, og det er veldig deilig. De torsdagene jeg ikke har skolearbeid å gjøre, har jeg late morgener her hjemme. I dag laget jeg meg en omelett med ristet brød og agurk til. Veldig godt.

onsdag, april 13, 2011

Jeg elsker sauesokkene mine. Jeg elsker at det er bare to dager til påskeferien, og jeg elsker at det endelig er vår her også.

tirsdag, april 05, 2011

Fine ting i dag

  • Å sitte ved vinduet under heldagsprøven. Mye morsommere å ha tenkepause da.

  • At det kom ti rosa mentos på rad ut av mentospakken, helt uten juks. De rosa er de beste.

  • At det er bare åtte skoledager igjen til påskeferien!

En termos med te

Jeg har pakket med meg verdens fineste termos med te, og håper at det kan gi meg litt oppmuntring i dag under heldagsprøven i spansk.

lørdag, april 02, 2011

Lekselørdag

Å måtte bruke helgen til å lese til prøver er trist og kjedelig. Da kan det hjelpe på humøret å ta på seg en fin kjole.
En god frokost gjør som regel også saken bedre. Nå har jeg sagt meg ferdig med prøvelesingen for i dag, men jeg må vel fortsette i morgen. Bare ti skoledager igjen til påskeferien!