mandag, august 22, 2011

Første skoledag

Første skoledag er over, og bestod av bare bittelitt skole og aller mest kafe. Synes godt alle skoledager kunne vært slik. Lillesøster som begynte i første på videregående fikk bestemme middagen (den som har mest spesiell skolestart får alltid det), så dermed ble det taco, som jo alltid er godt. Nå i kveld har vi spist oss stappmette på mammas nybakte kanelsnurrer. Fin første skoledag!

søndag, august 21, 2011

Broderi

I dag har jeg rammet inn et broderi jeg ble ferdig med for noen dager siden, og som etter min mening er temmelig kult. Ideen tror jeg kanskje jeg fikk fra denne t-skjorten. I morgen begynner skolen igjen, og det skal bli litt godt, men etter en uke kommer jeg nok til å lengte desperat tilbake til late feriedager.

fredag, august 19, 2011

Fin fredag

Fin fredag, sier overskriften, selv om jeg bare så vidt klarer å følge med på hvilken ukedag det er nå som det er ferie. I dag har det vært grått og stusslig vær ute, helt perfekt Monopol-vær, men det er ingen som vil spille med meg. Været var jo fint for varme, helt nystekte boller og melk fra rødt krus også da.
 Tidligere i uken en gang var været adskillig bedre, og da tok jeg frokosten og en bok med meg ut på et teppe i gresset. Veldig koselig. For tiden leser jeg "Kjærlighet i koleraens tid" av Gabriel Garcia Marquez, som et ledd i min plan om å lese en roman av alle forfatterene som har vunnet Nobels litteraturpris.

Samme dag som hagepikniken spiste vi også nystekte vafler med sukker som smeltet. Nam.

søndag, august 14, 2011

Katzenjammer

I dag har jeg denne "tatoveringen" av en purrende katt på leggen (en kattovering, haha) og har fryktelig lyst på denne illustrasjonen av Gemma Correll.

mandag, august 01, 2011

Sommerstemning

Å gå sakte hjem etter å ha kjøpt softis med nonstop-strø (nam!), og når pynten er spist opp er det bare å erstatte den med bringebær man finner langs veien. Aah, sommer!