tirsdag, august 25, 2009

Skolestart

Jeg har nå begynt på første året på videregående. Jeg går studiespesialisering (jeg kaller det fortsatt for allmenn, synes det er myyye lettere) på Fauske. Vi begynte på onsdag, så vi har jo hatt noen skoledager nå. Det var utrolig mange som søkte på allmenn i år, så alle plassene er fylt opp. Det betyr store klasser. Vi er to første-klasser med 28 i hver, og det virker som det er ganske mange flere enn det bruker å være.


Jeg kjente ingen i klassen bortsett fra en, så det har vært mange nye å forholde seg til, og en stor, ny skole å finne frem på. De første dagene da alt var nytt var veldig slitsomme, men det begynner å gå seg til. Jeg håper det blir tre fine år med videregående, og at jeg en eller annen gang underveis klarer å finne ut hva jeg vil videre.
Ha en fin tirsdagskveld!

søndag, august 16, 2009

Ny, turkis kjole

Da vi var i Skellefteå tidligere i sommer var jeg innom Cubus. Der hadde de salg, og jeg fikk kjøpt meg en ny kjole til 100 kr. Det var jeg fornøyd med.


Så nå går jeg bare og venter på at det skal by seg en anledning så jeg kan ha den på.

lørdag, august 15, 2009

Daimruter from heaven og noe ekkelt på gulvet

I kveld får jeg besøk av noen venninner, så i den anledning har jeg bakt en kake. Selve kaken bakte jeg i går, og nå nettopp har jeg tatt på glasur og pynt. Kaken heter Daimruter from heaven, og oppskriften kommer fra Det søte liv.


Mamma har bakt den en gang før, og da var den knallgod, så jeg satser på at denne også er det. Det er en skikkelig sjokoladebombe med 4 doble daim, en stor melkesjokolade og tre plater kokesjokolade. Jeg synes å huske at den er aller best når den er kald, så jeg skal sette den i kjøleskapet.

Og så må jeg støvsuge. Det er visst litt lenge siden sist. Se bare hva jeg fant på stuegulvet i går:

Og rett etter at bildet ble tatt fant søsteren min 8 til, så det ble en riktig stor og ekkel haug med fluelik. Æsj.

fredag, august 14, 2009

Nye dørknotter!

Jeg har lenge hatt planer om å skaffe meg nye dørknotter til garderobeskapet mitt. De gamle plukket jeg ut da huset vårt ble bygd for ca. 9 år siden. Jeg var da rundt 7 år gammel, og syntes visst at dørknottene med rosa og gule blomster var de fineste i butikken. Og dessuten passet de jo godt til rommet mitt som den gang hadde gule vegger.

Men nå er rommet mitt pusset opp, og jeg har vært på utkikk etter nye. Og til slutt fant jeg noen jeg likte på Kremmerhuset til 59 kroner pr stykk. Nå har de ligget i en hylle på rommet mitt en stund før jeg i dag byttet de ut. Og jeg synes det ble riktig så bra:

onsdag, august 12, 2009

Muffins. Igjen.

Men denne gangen er det ikke bakverk, men en fin liten boks som ser ut som en muffins!



Jeg klarte bare ikke å gå forbi den da jeg så den på Kremmerhuset. Jeg aner ikke hva jeg skal bruke den til, så foreløpig står den bare i vinduskarmen min og pynter opp.

søndag, august 09, 2009

Litt deprimert...

Jeg har vært litt deprimert både i går og i dag. Jeg ble nemlig ferdig med den siste boka i Twilight-sagaen i går. Bøkene er kjempebra, og jeg har levd meg helt inn i handlingen. Så derfor har jeg nå ferdig-med-en-bok-jeg-ville-skulle-vare-evig-depresjon. Det er forsåvidt en kortvarig depresjon, så den går vel snart over. Men den kommer nok tilbake neste gang jeg leser en skikkelig god bok. Eksempler på bøker som har gitt meg slike depresjoner er Harry Potter av J. K. Rowling og Dødslekene av Suzanne Collins.

Så, i mangel av flere Twilight-bøker har jeg nå sett filmen på nytt og sett diverse videoer som har noe med Twilight å gjøre på YouTube. Og begynt å lese serien på nytt. Så selv om klokka er bare ni, så tror jeg at jeg skal ta på meg pysjen og ta med meg boka, en kopp te og en av kattene og rett og slett gå og legge meg.

Ja, jeg gjør det, så kan jeg heller stå tidlig opp i morgen.

God natt!

Bildet er forresten lånt fra www. slashfilm.com